Custom Listview (derved from CListView)

Intrebari legate de programarea cu biblioteci precum MFC, ATL, WTL si GDI+.
User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Custom Listview (derved from CListView)

Post by Silviu Ardelean » 10 Jul 2011, 19:12

Ovidiu Cucu wrote:
Silviu Ardelean wrote: Un exemplu de folosire corecta a lui SetItemData() il gasesti aici.
Ughhh! Sa fiu sef la MS si sa am un machinegun, l-as ciurui pe-ala care-a scris articolul. :)
// E un fel de "lasa-ma sa te las" in problema sortarii listview-urilor.
Sa-l iertam totusi, pentru ca articolul e scris pe vremea lui Pazvante (se specifica asta acolo: Retired KB Content Disclaimer). ;)
Ideea articolului e sortarea si nu stiu ce container fancy.
Din moment ce pentru entitatile reprezenate foloseste o banala matrice e cat se poate de evident ca vorbim de un exemplu si atat. Probabil, intentionat si pentru simplitate s-a ales aceasta aborare.
Ovidiu Cucu wrote:Pai bine mah, oameni buni! Odata ce tinem informatiile din lista intr-un array/container extern si facem sortarea extern, nu mai bine facem o lista virtuala si ne bagam picioarele in el CListCtrl::SortItems?
Total de acord!



User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Custom Listview (derved from CListView)

Post by Marius Bancila » 11 Jul 2011, 16:07

Ovidiu Cucu wrote:Pai bine mah, oameni buni! Odata ce tinem informatiile din lista intr-un array/container extern si facem sortarea extern, nu mai bine facem o lista virtuala si ne bagam picioarele in el CListCtrl::SortItems?
Ai pus punctul pe i. :thumbup:
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

User avatar
Ovidiu Cucu
Fondator
Fondator
Posts: 3778
Joined: 11 Jul 2007, 16:10
Judet: Iaşi
Location: Iasi
Contact:

Re: Custom Listview (derved from CListView)

Post by Ovidiu Cucu » 11 Jul 2011, 16:20

Marius Bancila wrote:
Ovidiu Cucu wrote:Pai bine mah, oameni buni! Odata ce tinem informatiile din lista intr-un array/container extern si facem sortarea extern, nu mai bine facem o lista virtuala si ne bagam picioarele in el CListCtrl::SortItems?
Ai pus punctul pe i. :thumbup:
Virtual ListOne is coming soon. Don't worry... no sugar!.
Pardon, no STL. :biggrin:

Post Reply