Problema CListCtrl intr-un View

Intrebari legate de programarea cu biblioteci precum MFC, ATL, WTL si GDI+.
Post Reply
Mihail
Junior
Junior
Posts: 15
Joined: 11 Apr 2013, 10:14

Problema CListCtrl intr-un View

Post by Mihail » 15 Oct 2014, 14:54

Va salut,

- Am si eu o belea, poate are cineva vreo idee: am o fereastra split-uita in trei, iar in doua din cele trei ferestre vreau sa inserez cite un CListCtrl. Problema e ca, nu stiu de ce, dar in prima fereastra, lista apare ingramadita complet, de parca nu i-as fi inserat nici o coloana/valoare in ea. Daca ii fac un resize manual isi revine, dar... nu este afisata ok la lansarea aplicatiei. Am atasat aplicatia la mesaj.

Merci fain.
Attachments
TestSplit.rar
(38.77 KiB) Downloaded 321 times



Viorel
Microsoft MVP
Microsoft MVP
Posts: 291
Joined: 13 Jul 2007, 12:26

Re: Problema CListCtrl intr-un View

Post by Viorel » 15 Oct 2014, 21:04

Încearcă să redimensionezi coloanele cu SetColumnWidth nu doar ca răspuns la OnSize, ci și după adăugarea coloanelor în OnInitialUpdate. (Creează o funcție separată pentru ajustarea coloanelor). Se pare că ordinea funcțiilor OnSize și OnInitialUpdate nu este una bine stabilită.

Mihail
Junior
Junior
Posts: 15
Joined: 11 Apr 2013, 10:14

Re: Problema CListCtrl intr-un View

Post by Mihail » 16 Oct 2014, 08:12

A mers!
Merci foarte mult!

sanamgulzar
Junior
Junior
Posts: 1
Joined: 28 Jan 2015, 15:57
Judet: Mureş

Re: Problema CListCtrl intr-un View

Post by sanamgulzar » 28 Jan 2015, 15:59

am o fereastra split-uita in trei, iar in doua din cele trei ferestre vreau sa inserez cite un CListCtrl. Problema e ca, nu stiu de ce, dar in prima fereastra, lista apare ingramadita complet,. . . . . . .
Our excellent online 70-341 training programs will lead you to success in the We als offer latest and 70-685 pdf with 100% success guarantee. Our mcse books pdf is rare in IT world. mcse braindumps Your Exams.

mesajflaviu
Membru++
Membru++
Posts: 689
Joined: 10 Sep 2008, 21:40
Judet: Cluj

Re: Problema CListCtrl intr-un View

Post by mesajflaviu » 28 Jan 2015, 20:06

Poti sa postezi aici codul cu care inserezi coloanele in listcontrol ?
Ideea e ca parametrul 4 (nWidth) al metodei CListCtrl::InsertColumn iti seteaza latimea coloanei inserate in CListCtrl ... ai verificat asta ?

Post Reply