Page 1 of 1

Problema CListCtrl intr-un View

Posted: 15 Oct 2014, 14:54
by Mihail
Va salut,

- Am si eu o belea, poate are cineva vreo idee: am o fereastra split-uita in trei, iar in doua din cele trei ferestre vreau sa inserez cite un CListCtrl. Problema e ca, nu stiu de ce, dar in prima fereastra, lista apare ingramadita complet, de parca nu i-as fi inserat nici o coloana/valoare in ea. Daca ii fac un resize manual isi revine, dar... nu este afisata ok la lansarea aplicatiei. Am atasat aplicatia la mesaj.

Merci fain.

Re: Problema CListCtrl intr-un View

Posted: 15 Oct 2014, 21:04
by Viorel
Încearcă să redimensionezi coloanele cu SetColumnWidth nu doar ca răspuns la OnSize, ci și după adăugarea coloanelor în OnInitialUpdate. (Creează o funcție separată pentru ajustarea coloanelor). Se pare că ordinea funcțiilor OnSize și OnInitialUpdate nu este una bine stabilită.

Re: Problema CListCtrl intr-un View

Posted: 16 Oct 2014, 08:12
by Mihail
A mers!
Merci foarte mult!

Re: Problema CListCtrl intr-un View

Posted: 28 Jan 2015, 15:59
by sanamgulzar
am o fereastra split-uita in trei, iar in doua din cele trei ferestre vreau sa inserez cite un CListCtrl. Problema e ca, nu stiu de ce, dar in prima fereastra, lista apare ingramadita complet,. . . . . . .

Re: Problema CListCtrl intr-un View

Posted: 28 Jan 2015, 20:06
by mesajflaviu
Poti sa postezi aici codul cu care inserezi coloanele in listcontrol ?
Ideea e ca parametrul 4 (nWidth) al metodei CListCtrl::InsertColumn iti seteaza latimea coloanei inserate in CListCtrl ... ai verificat asta ?