Folder in classview

Intrebari legate de programarea cu biblioteci precum MFC, ATL, WTL si GDI+.
Post Reply
mesajflaviu
Membru++
Membru++
Posts: 684
Joined: 10 Sep 2008, 21:40
Judet: Cluj

Folder in classview

Post by mesajflaviu » 16 Oct 2014, 12:34

Am instalat un VS2008 de test. Am o mica nelamurire: am facut un folder in classview (in controlbar-ul ClassView), si, desi am pus o clasa din proiect in folder-ul nou creat, am o copie si in ramura proiect ... am incercat sa grupez clasele, degeaba, orice clasa o am si in ramura de proiect, si in folder-ul nou creat ... in VC6 era clar: in folderele create avea doar clasele ce le-am pus acolo ...



User avatar
Ovidiu Cucu
Fondator
Fondator
Posts: 3776
Joined: 11 Jul 2007, 16:10
Judet: Iaşi
Location: Iasi
Contact:

Re: Folder in classview

Post by Ovidiu Cucu » 16 Oct 2014, 17:17

Asta e... sunt multe deosebiri in VC20xx fata de VC6.0 si o sa-ti ia un timp sa te obisnuiesti. Dupa aceea insa o sa spui ca-i mai cool. :)
Poti arunca un ochi si in MSDN la Class View ca sa vezi ce si cum se poate face.
Daca ti s-au adunat prea multe clase in proiect il poti sparge in proiecte mai mititele si/sau bagi clasele in namespace-uri.

mesajflaviu
Membru++
Membru++
Posts: 684
Joined: 10 Sep 2008, 21:40
Judet: Cluj

Re: Folder in classview

Post by mesajflaviu » 17 Oct 2014, 13:29

Ok, multumesc.

Post Reply