VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
Post Reply
User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by Silviu Ardelean » 19 May 2009, 17:20

Cei care folosesc Wizard-ul MFC din Visual Studio 2005/2008 si au instalat recent Internet Explorer 8, au avut neplacuta surpriza sa constate ca acesta nu mai functioneaza, aparand o eroare de scripting foarte enervanta.
bug_IE8_VC.png
Wizard Script Error
bug_IE8_VC.png (31.65 KiB) Viewed 6449 times
Recent, am gasit o explicatie si o gaselnita a echipei Visual C++, care sa ne scape de aceasta eroare suparatoare.
Mai multe detalii le gasiti la: http://blogs.msdn.com/vcblog/archive/20 ... error.aspx



User avatar
cristianamarie
Membru++
Membru++
Posts: 480
Joined: 12 Mar 2009, 18:47
Judet: Iaşi
Location: Iasi

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by cristianamarie » 19 May 2009, 18:15

Din pacate pe Vista x64 nu prea merge patch-ul ala cu 1000 in registry. Cel putin mie nu mi-a mers.
(Nu ca mai editez cu wizard-ul :) - dar m-a scurmat sa adaug o metoda la un ATL si hopaaa.)

In afara de uninstall IE8... altceva nu prea am vazut sa aiba success.
Nuclear launch detected

User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by Marius Bancila » 19 May 2009, 18:32

E vorba de VS 2005 sau VS2008?
For the workaround to work on VS2005 however, the VS2005 SP1 (and VS2005 SP1 Update for Windows Vista) has to be installed.
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by Silviu Ardelean » 19 May 2009, 18:34

Personal, am testat si obtinut aceasta eroare cu VS 2005 Team Suite SP1.

User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by Marius Bancila » 19 May 2009, 18:38

Silviu Ardelean wrote:Personal, am testat si obtinut aceasta eroare cu VS 2005 Team Suite SP1.
Intrebarea e pentru Cristi. ;) Problema e aceiasi si pe 2005 si pe 2008.
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by Silviu Ardelean » 19 May 2009, 18:42

Marius Bancila wrote:Problema e aceiasi si pe 2005 si pe 2008.
Nu as fi foarte sigur ca pe VS 2008 SP1 ar mai fi valabila... Din cate imi aduc aminte, pe Win 7 cu IE 8 inclus si VS 2008 SP1 nu am avut probleme in a adauga variabile control sau metode cu wizardul. Voi mai testa odata, acasa.

User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by Marius Bancila » 19 May 2009, 18:44

Ba sa fi foarte sigur ca eu VS 2008 SP1 folosesc si acasa si la lucru si aveam aceiasi problema. ;)
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

u0m3
Membru
Membru
Posts: 80
Joined: 21 Dec 2008, 19:11
Judet: Bucureşti
Contact:

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by u0m3 » 19 May 2009, 19:14

cristianamarie wrote:Din pacate pe Vista x64 nu prea merge patch-ul ala cu 1000 in registry. Cel putin mie nu mi-a mers.
(Nu ca mai editez cu wizard-ul :) - dar m-a scurmat sa adaug o metoda la un ATL si hopaaa.)

In afara de uninstall IE8... altceva nu prea am vazut sa aiba success.
La mine a functionat fara probleme. Este adevarat, ca pana am nimerit sa intru in RegEdit versiunea 32bit am reparcurs pasii de cateva ori. Cea mai interesanta parte a fost ca nu este necesar un reset complet, ci doar restart VS (parca :? ). VS 2008 Professional SP1 here.
Cand imi aduc aminte cum am ajuns in RegEdit 32bit editez postul :D.

// LE: RegEdit versiunea 32bit se deschide din "C:\\Windows\\SysWOW64\\regedit.exe".
Last edited by u0m3 on 19 May 2009, 19:47, edited 1 time in total.
Old-School: If at first you don't succeed, try and try again.
New-School: If at first you don't succeed, destroy every evidence that you have ever tried.
Citate nostime:
  1. Mintile umane sunt ca parasutele... Functioneaza doar daca sunt deschise.
  2. Light travels faster than sound, that's why some people seem Bright ...... untill they Speak...

User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by Marius Bancila » 19 May 2009, 19:38

[ am mutat topicul la VC++ ]
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by Silviu Ardelean » 19 May 2009, 20:56

Marius Bancila wrote:Ba sa fi foarte sigur ca eu VS 2008 SP1 folosesc si acasa si la lucru si aveam aceiasi problema. ;)
Se pare ca nu m-am inselat...
Pe laptop, in Windows 7 Beta pe 32 de biti avand IE ver. 8.0.7000.0 incorporata si VS 2008 SP1 nu s-a reprodus problema. ;)
De asemenea, din cate stiu, doar in Windows 7 Beta era disponibila aceasta versiune de IE. Pe XP s-a reprodus problema dar versiunea IE este 8.0.6001.18702.

User avatar
cristianamarie
Membru++
Membru++
Posts: 480
Joined: 12 Mar 2009, 18:47
Judet: Iaşi
Location: Iasi

Re: VS2005 and VS2008 Wizards Pop Up Script Error

Post by cristianamarie » 19 May 2009, 21:20

Marius Bancila wrote:
Silviu Ardelean wrote:Personal, am testat si obtinut aceasta eroare cu VS 2005 Team Suite SP1.
Intrebarea e pentru Cristi. ;) Problema e aceiasi si pe 2005 si pe 2008.
VS 2008 SP1; dar s-a fixat, nu imi mai apare nici mie acuma dupa restart.

Greseala mea.
Am restartat VS-ul, dar trebuia si un restart la computer (nu am o explicatie de ce).
Poate ramasese ceva attached in MDM, chiar nu mai am cum sa aflu...
Nuclear launch detected

Post Reply