eroare wmi

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
Post Reply
viorel2005
Membru
Membru
Posts: 208
Joined: 24 May 2008, 09:41

eroare wmi

Post by viorel2005 » 26 May 2010, 08:59

Salut!

Incerc sa aflu informatia despre un director folosind WMI.
Urmatoarea linie de cod nu intoarce nici un rezultat:

Code: Select all

hr = pNamespace->ExecQuery(bstr_t("WQL"),bstr_t("select * FROM Win32_Directory where name=\"c:\\temp\""),
        WBEM_FLAG_FORWARD_ONLY | WBEM_FLAG_RETURN_IMMEDIATELY,NULL,&pEnumerator);
	
Cum trebuie sa scriu select-ul?



Viorel
Microsoft MVP
Microsoft MVP
Posts: 292
Joined: 13 Jul 2007, 12:26

Re: eroare wmi

Post by Viorel » 26 May 2010, 17:15

Încearcă următoarea expresie:

Code: Select all

"select * FROM Win32_Directory where name='c:\\\\temp'"

viorel2005
Membru
Membru
Posts: 208
Joined: 24 May 2008, 09:41

Re: eroare wmi

Post by viorel2005 » 27 May 2010, 07:36

Multumesc mult. A mers.

Post Reply