[ off-topic ]neagu_laurentiu wrote:[...] Ori din perspectiva asta eu am venit cu solutia.
Ok, no problem. Dicutam si cu cat apar mai multe solutii, cu atat avem de unde alege. Totu-i sa stim s-o alegem pe cea mai buna.

[ off-topic ]neagu_laurentiu wrote:[...] Ori din perspectiva asta eu am venit cu solutia.
Corect, insa in practica de multe ori documentatia pentru "bucati de cod" luate de aiurea sucks, o componenta "custom" de-a gata nu-i exact ceea ce ne trebuie (sau nu satisface exact "moftul catorva clienti"), iar daca "e ceva stricat acolo" si suntem norocosi ca se asigura support, s-ar putea sa asteptam mult si bine pana cand cel care vinde produsul "isi face datoria si-l repara".black_atus wrote:da. aveti dreptate.cand sunt multe termene limita la mijloc probabil e cea mai buna solutie.mai ales ca bucatile de cod au probabil si documentatie cu ele si daca e ceva stricat acolo e de datoria celui care vinde produsul sa il repare.
Code: Select all
m_hookInfo.hHook = ::SetWindowsHookEx(WH_MSGFILTER, // hook type
&CMainFrame::MessageProc, // hook procedure
NULL, // module handle
GetCurrentThreadId()); // current thread
Code: Select all
HMODULE hModule = ::LoadLibrary(_T("my_hook.dll"));
if(NULL != hModule)
{
HOOKPROC hookProc = (HOOKPROC)::GetProcAddress(hModule, "MessageProc");
if(NULL != hookProc)
{
hHook = ::SetWindowsHookEx(WH_MSGFILTER, hookProc, hModule, 0);
}
}
[ off-topic ]neagu_laurentiu wrote:Ovidiu pui in discutie situatii extreme. In realitate ai codul sursa, iti bagi nasul si rezolvi (nu stiu daca-i cazul sa nu mearga ceva conform documentatiei) sau construiesti peste acolo unde vrei extindere (una e sa pleci de "la zero" si alta-i de la N+1).
Eu vorbesc de exemplu de firme precum BCGSoft (unde chiar MS a introdus de la ei in MFC acel feature pack in VC++ 2008 si nu a dezvoltat intern) iar tu o dai tot in extreme. Si nu e singura firma serioasa ce se ocupa cu asa ceva.Ovidiu Cucu wrote:alea care vand zarzavat si au IT-isti
Ok, stiu asta insa nu inteleg ce tot insisti sa ma convingi. Daca intreaba unul unde se pune punct si virgula intr-un program C++ eu sa-i raspund "da parale si te-ai scos"? Sa ne bagam picioarele in el forum de programare si sa facem unul de marketing si publicitate?neagu_laurentiu wrote:Eu vorbesc de exemplu de firme precum BCGSoft (unde chiar MS a introdus de la ei in MFC acel feature pack in VC++ 2008 si nu a dezvoltat intern) iar tu o dai tot in extreme. Si nu e singura firma serioasa ce se ocupa cu asa ceva.Ovidiu Cucu wrote:alea care vand zarzavat si au IT-isti
Cool! Acuma l-am vazut si eu prima data (la VS nu folosesc toolbar-urile standard ci doar imi adaug butonelele des folosite la bara de menu). Deci sunt locuri unde e util un asemenea meniu, nu numai pentru "mofturi de client".Marius Bancila wrote:Ma bag si eu tarziu, dar un exemplu de un astfel de meniu e in Visual Studio la toolbaruri la Add or Remove Buttons. Ti se deschide un meniu contextula de unde poti selecta sau deselecta ce butoane sa apara pe toolbar.