eroare la linkeditare

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
dacul
Junior
Junior
Posts: 37
Joined: 27 Jul 2007, 12:02

Re: eroare la linkeditare

Post by dacul » 07 Sep 2007, 07:11

Da e compilat de visual studio.
Eu ce am facut cu vs 2005 mi-an facut un nou project de tipul win32.dll si am adaugat headerele alea 2 din cpp-urile cu codul de vnc.
Apoi am exportat functia aia,si cand am facut rbuikd la project mi-a faxut o serie de obj si libul la project



User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: eroare la linkeditare

Post by Marius Bancila » 07 Sep 2007, 08:30

Si un DLL. Daca ai dat win32 DLL atunci rezultatul trebuie sa fie un DLL. Daca alegeai Static Library obtineai doar un LIB.

Na, si pana la urma, ai reusit, merge?
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

dacul
Junior
Junior
Posts: 37
Joined: 27 Jul 2007, 12:02

Re: eroare la linkeditare

Post by dacul » 07 Sep 2007, 08:59

Da mere,dar daca pun codul ala din vncauth in fisierul vncdll entry oointu la project.
Am reusit sa apelez si functia din aplicatia mea delphi si e cryptat stringul,multumesc pt raspunsuri tuturor

Post Reply