Page 1 of 1

inchidere console la un anumit timp

Posted: 14 Aug 2014, 08:07
by boyalexutzu
Salutare,

Sunt nou pe site si la inceput cu C++, si v-as ruga daca ma puteti ajuta cu o problema. Nu stiu daca am postat bine dar sper sa fiti ingaduitori.
Impreuna cu un coleg am scris un program care deschide in jur de 50 de console care downloadeaza un clip si il urca pe anumite conturi introduse de noi, am pus si timer pt a putea sa porneasca alte 50 de console dar problema mea este ca nu stiu cum sa le inchid pe cele vechi. Am folosit un soft autoclick pe un VPS pt a putea pune si noaptea dar se tot devansau timpii iar daca aveam vreo 50 de conturi insemnau foarte multe console deschise peste noapte, unele se mai inchid dar nu suficient.
Va rog daca ma puteti ajuta cu aceasta problema v-as fi recunoscator. Daca se poate as vrea sa se inchida cu un minut inainte sa plece urmatoarele console sa se odihneasca putin RAM-ul :)

Multumesc anticipat,
Alex

PS:Am uitat sa mentionez ca unele console se mai inchid deci in cele 20 min ale timerului exista posibilitatea sa se mai inchida si sa nu mai fie 50 si daca se poate sa le inchida pe cele ramase si apoi sa le porneasca pe urmatoarele.
Merci

Re: inchidere console la un anumit timp

Posted: 30 Aug 2014, 19:58
by Ovidiu Cucu
Daca ai pornit consolele cu CreateProcess sau ShellExecuteEx atunci poti sa pui la pastrare handle-urile proceselor (hProcess din PROCESS_INFORMATION, respectiv SHELLEXECUTEINFO).

Cand le vine vremea, poti sa le dai in cap cu TerminateProcess.
Asta ar fi o metoda grosiera.
Consolele ce contin? Scripturi sau un program C++/Windows? Ai access la codul din ele?