eroare frecventa visual c# 2010 expres

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
Post Reply
ubillythekid
Junior
Junior
Posts: 2
Joined: 29 Jan 2015, 10:09
Judet: Arad

eroare frecventa visual c# 2010 expres

Post by ubillythekid » 01 Feb 2015, 02:48

Error 1 Unable to copy file "obj\x86\Release\problema.exe" to "bin\Release\problema.exe". The process cannot access the file 'bin\Release\problema.exe' because it is being used by another process. problema
Cand vreau sa rulez imi ofera ultimul build funcional

Spune-ti va rog daca apar si in visual c++ erori de genul asta.
Apare din 20 in 20 de minute. Daca iau sursa cu copy din *.cs
si o duc intr-un proiect nou, functioneaza perfect, in noul proiect si nu mai apare nici o eroare.
E obositor si frustrant. Nu am editie cu service pack sa/mi fi pus un 2013, asa ca s-ar putea sa trec pe visual c++. Voi ce ziceti? O fi ceva tipic la Visual-uri sau apas eu ceva tasta accidental?User avatar
zlatomir
Membru++
Membru++
Posts: 282
Joined: 04 Jul 2009, 23:59
Location: Arad
Contact:

Re: eroare frecventa visual c# 2010 expres

Post by zlatomir » 02 Feb 2015, 11:41

Nu e o eroare care sa fie cauzata de limbajul c#, ci e cauzata un proces care acceseaza acel .exe si Visual Studio nu il poate suprascrie. In general sunt doua situatii din care pot provoca problema:
1) procesul sa fie exact procesul creat de aplicatia ta: aplicatia isi inchide gui-ul dar din cauza unei erori ramane blocata si asa VS nu reuseste sa scrie acel exe data viitoare cand incerci sa faci build - uita-te in task manager sa vezi daca procesul aplicatiei tale inca ruleaza, daca da, inchide-l cu end task si apoi foloseste debugger-ul din visual studio sa vezi ce cauzeaza blocajul.
2) protectia antivirus poate sa interfereze cu procesul de build al visual studio si sa cauzeze astfel de erori - cauta pe net versiunea antivirusului pe care il folosesti si versiunea de visual studio sa vezi daca se mai plang si altii de asemenea probleme si eventuale rezolvari.

Post Reply