Visual Studio 2008

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
Post Reply
Dragos Cojocari
Membru++
Membru++
Posts: 789
Joined: 11 Jul 2007, 14:11

Visual Studio 2008

Post by Dragos Cojocari » 11 Dec 2007, 17:10

Nu am reusit inca sa il instalez asa ca poate imi spune cineva daca merita instalat. Asta din perspectiva dezvoltarii de app C++.



User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Visual Studio 2008

Post by Marius Bancila » 11 Dec 2007, 18:21

Pai s-ai mai rezolvat niste buguri pe la compilator, s-au facut modificari prin MFC. Ai niste chestii mai usor de folosit in managed mode. Cica ai si un asa zic Class Designer, dar nu e decat un Class Viewer, pt. ca nu poti genera cod din el cum poti in C#. Plus de asta am vazut ca si unele chestii mai naspa din IDE au fost reparate.

Concluzia mea e ca desi nu sunt modificari atat de spectaculoase ca in C#, daca ai posibilitatea, poti instala. Daca insa e vorba de o droaie de licente si voi nu folositi nimic din feature-uri, atunci nu stiu daca merita.
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

Post Reply