Export la dialog.

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
Post Reply
User avatar
Zeros
Membru
Membru
Posts: 54
Joined: 12 Jul 2007, 12:34
Location: Waslooy

Export la dialog.

Post by Zeros » 16 Mar 2008, 14:08

Am un proiect (VS6) care are in resurse citeva dialoage "muncite" la care am lucrat destul de mult.
As vrea sa copii acel dialog intr-un alt proiect.
Am vazut ca la icoane si bitmapuri exista "export" si "import", dar pentru un dialog meniul "export" este disabled.
Ce-i de facut?


V-am pupat! :-)

User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Export la dialog.

Post by Silviu Ardelean » 16 Mar 2008, 14:32

O solutie de tip "quick and dirty" e sa incluzi temporar in noua ta solutie, vechiul proiect si vei putea face copy+paste linistit.
In final, evident potzi sa scotzi vechiul proiect din solutie.

User avatar
MrSmersh
Microsoft MVP
Microsoft MVP
Posts: 289
Joined: 20 Jul 2007, 10:18
Location: Timisoara
Contact:

Re: Export la dialog.

Post by MrSmersh » 16 Mar 2008, 14:51

O metoda grobiana e sa intrii cu notepad in RC si sa iei cod dialog, a si poate in resource. h sa iei si IDs...
Daca vrei sa il folosesti tot cu notepad in RC si sa pui IDs in h (atentie la duplicate).

User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Export la dialog.

Post by Silviu Ardelean » 16 Mar 2008, 15:05

MrSmersh wrote:O metoda grobiana e sa intrii cu notepad in RC si sa iei cod dialog, a si poate in resource. h sa iei si IDs...
Daca vrei sa il folosesti tot cu notepad in RC si sa pui IDs in h (atentie la duplicate).
Cred ca "grobian" e putzin spus... Pe langa faptul ca procesul e f. lent ai foarte mari sanse sa o mai dai si in bara... Sa ai ID-uri cu nume diferite cu valori identice... implicit warnning-uri, poate si crash la un moment dat.

User avatar
MrSmersh
Microsoft MVP
Microsoft MVP
Posts: 289
Joined: 20 Jul 2007, 10:18
Location: Timisoara
Contact:

Re: Export la dialog.

Post by MrSmersh » 16 Mar 2008, 16:29

Stai ca cadem in thread alalat cu .Niet, eu un rc pina de curind il prelucram in notepad in mod curent.
ID duplicate e warning si se cam vad, da in unele cazuri o sa crape daca ramin.Ca solutie poti sa le bazezi defind id_import_base 200000 si la restul sa adaugi in h + id_imp....

User avatar
Ovidiu Cucu
Fondator
Fondator
Posts: 3778
Joined: 11 Jul 2007, 16:10
Judet: Iaşi
Location: Iasi
Contact:

Re: Export la dialog.

Post by Ovidiu Cucu » 16 Mar 2008, 18:46

O metoda rapida care nu implica sa incluzi temporar ditamai projectul in solutie (workspace), sa editezi .RC-uri "a la Manuela", sau sa-ti faci griji de ID-uri duplicate... este urmatoarea:
  1. Dai un "File/Open..." (Ctrl+O) si deschizi .RC-ul proiectului de unde vrei sa "importi" dialogul;
  2. Ctrl+C si Ctrl+V sau drag-and-drop cu Ctrl apasat.
That's all. Deacum inchide .RC-ul cu pricina, keep the road, and don't look back! ;)

Post Reply