intrebare 2

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
Post Reply
viorel2004ro
Membru
Membru
Posts: 67
Joined: 20 Mar 2008, 23:23

intrebare 2

Post by viorel2004ro » 31 Mar 2008, 15:32

Salut

Exista valori unice ale cofiguratiei calculatorului pe care nu le pot modifica cu Windows API.Daca da ce solutii
am astfel incat sa le pot modifica.Daca o aplicatie de exemplu citeste frecventa procesorului si afla ca este 2000 Mhz
cum fac sa creada ca este 1500 Mhz?Ce tehnica sau librarie trebuie sa folosesc?



User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: intrebare 2

Post by Marius Bancila » 31 Mar 2008, 17:15

Adica tu vrei sa pacalesti aplicatiile despre configuratia sistemului?
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

viorel2004ro
Membru
Membru
Posts: 67
Joined: 20 Mar 2008, 23:23

Re: intrebare 2

Post by viorel2004ro » 31 Mar 2008, 17:56

Ai dreptate.se poate?

User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: intrebare 2

Post by Marius Bancila » 31 Mar 2008, 21:07

viorel2004ro wrote:Ai dreptate.se poate?
Sincer nu stiu, pt. ca nu mi-am pus niciodata problema. Dar nu vad cum ai face asta.

Pot sa intreb la ce iti foloseste?
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

viorel2004ro
Membru
Membru
Posts: 67
Joined: 20 Mar 2008, 23:23

Re: intrebare 2

Post by viorel2004ro » 01 Apr 2008, 08:31

vreau sa am un control mai mare asupra sistemului.Deci nu ma poate ajuta nimeni?

User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: intrebare 2

Post by Marius Bancila » 01 Apr 2008, 08:47

Pai sincer, chestia asta nu se numeste control. ;)
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

Dragos Cojocari
Membru++
Membru++
Posts: 789
Joined: 11 Jul 2007, 14:11

Re: intrebare 2

Post by Dragos Cojocari » 01 Apr 2008, 10:07

Hacking forums sunt acolo ----> :biggrin:

Exista mai multe modalitati de a obtine informatiile despre viteza procesorului. Una din metode presupune citirea din registrii alta presupunere ASM. Daca aplicatiile folosesc prima metoda e posibil sa reusesti ce vrei tu modificand registrii corespunzator. Dar asta poate avea efecte adverse asupra sistemului pe care il hackuiesti.

Post Reply