Page 1 of 1

mfc button xp style

Posted: 12 Jun 2008, 08:16
by viorel2005
Salut
Am creat o aplicatie in VC++6.facand niste modificari asupra ei am reusit sa o fac sa aiba XP Style.
Dar cand am adaugat o variabila membra de tip control CMFCButton si am apelat functia SetImage
butonul are stilul Win9x.Cum fac sa aiba stilul XP folosind si functia SetImage a clasei CMFCButton?

Re: mfc button xp style

Posted: 12 Jun 2008, 08:41
by Marius Bancila
CMFCButton e faca parte din exntesiile la MFC 9.0, in VC++ 2008 MFC Feature Pack. Cum ai reusit sa folosesti asta in VC++ 6?

Re: mfc button xp style

Posted: 12 Jun 2008, 08:52
by viorel2005
aplicatia a fost creata in VC++ 6 in trecut.Acum am deschis-o in VC++ 2008 si vreau sa folosesc clasa CMFCBUtton.
Imi incarca imaginea si mi-o afiseaza ,dar stilul butonului nu mai este XP la rulare.Daca pun CButton merge
cu sil Xp, dar vreau sa am XP style.

Re: mfc button xp style

Posted: 12 Jun 2008, 10:04
by Marius Bancila
Nu stiu, inca nu m-am jucat cu CMFCButton.

Re: mfc button xp style

Posted: 12 Jun 2008, 10:25
by crystyce
In InitInstance de la aplicatie trebuie sa pui asta:

Code: Select all

	CMFCVisualManager::SetDefaultManager(RUNTIME_CLASS(CMFCVisualManagerWindows));
	CMFCButton::EnableWindowsTheming();

Si aplicatia trebuie sa fie de tip CWinAppEx.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb982354.aspx

Cel mai repede inveti folosind exmeplele de la Microsoft:

Microsoft Visual Studio 9.0\Samples\1033\AllVCLanguageSamples.zip\C++\MFC\Visual C++ 2008 Feature Pack\

Re: mfc button xp style

Posted: 13 Jun 2008, 21:14
by MrSmersh
Si fontul in rc trebuie sa fie altul decit ala deafault 6.0... Asta daca tot opune rezistenta zii si ma uit care trebe sa fie exact.