mfc activex wrapper

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
Post Reply
viorel2005
Membru
Membru
Posts: 208
Joined: 24 May 2008, 09:41

mfc activex wrapper

Post by viorel2005 » 06 Dec 2008, 16:21

Buna ziua

Aso dori sa stiu daca Visual C++ 2008 SP1 poate genera un wrapper pentru un ActiveX control cum face Visual C++ 6 si cum fac acest lucru.

O zi buna,
Viorel



neagu_laurentiu
Membru++
Membru++
Posts: 919
Joined: 23 Jul 2007, 11:32

Re: mfc activex wrapper

Post by neagu_laurentiu » 06 Dec 2008, 16:46

VC++ 2008 SP1 nu a pierdut nimic pe drum fata de VC++ 6.0 doar ca IDE-ul are alta asezare (mai naturala zic eu) !
Iti faci un proiect MFC, in meniul Project alegi Add Class iar acolo MFC Class From ActiveX Control sau MFC Class From TypeLib pentru alte COM-uri. Apoi urmezi pasii wizard-ului :yahoo:

Post Reply