Unknown Characters

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
Post Reply
flapmind
Junior
Junior
Posts: 8
Joined: 25 Aug 2008, 17:14
Judet: Brăila

Unknown Characters

Post by flapmind » 25 Feb 2009, 20:09

Am o aplicatie cu Baze de date.Folosesc Acces.Acolo imi arata simbolurile in baza de date ex: a=∆v/∆t,dar daca am ceva ridicat la o putere nu merge LT -1 normal ar trebui sa imi apara -1 ca putere.Iar cand imi afisez baza de date sa zicem intr-un list control la simblouri gen a=∆v/∆t imi pune semne de intrebare.Ce pot face ? Se poate face ceva sa imi afiseze cum vreau eu ?



User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Unknown Characters

Post by Marius Bancila » 26 Feb 2009, 09:46

Cand spui o aplicatie cu baza de date folosing Access, vrei sa spui ca ai o aplicatie VC++ care lucreaza cu o baza de date creata in Access, da?

In cazul asta, probabil ce trebuie facut e sa folosesti Unicode in loc de ASCII.
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

flapmind
Junior
Junior
Posts: 8
Joined: 25 Aug 2008, 17:14
Judet: Brăila

Re: Unknown Characters

Post by flapmind » 26 Feb 2009, 16:08

Da.De aceea am postat in sectiunea Sectiunea cu VC++.Abia am scapat de probleme folosind MultiByte iar acum trebuie sa trec iar la UNICODE ? :( .Daca folosesc UNICODE imi da tot felul de fatalitati.Castari si alte prostii.Inca invat si nu ma descurc sa scap de erori.Un exemplu in cazul in care folosesc UNICODE se afla aici http://www.codexpert.ro/forum/viewtopic.php?f=15&t=965.M-am gandit sa folosesc multibyte si a mers.Dar acum o dau in alte probleme..

User avatar
maximghe
Membru
Membru
Posts: 139
Joined: 10 Aug 2007, 23:54

Re: Unknown Characters

Post by maximghe » 26 Feb 2009, 21:14

Cast-urile nu-s "prostii". Fac parte din limbaj.
Max

Post Reply