Initializarea automata cand folosim Rich Edit Controls

Intrebari despre programarea cu VC++ incluzand mediul de dezvoltare, instalare, setari, debugger, compilator, linker si documentatie.
User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Initializarea automata cand folosim Rich Edit Controls

Post by Marius Bancila » 29 May 2009, 17:37

Cred ca te bucuri cam repede. Am incercat cu VS 2010 beta 1 si nu merge. E la fel ca in toate versiunile anterioare.


Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Initializarea automata cand folosim Rich Edit Controls

Post by Silviu Ardelean » 29 May 2009, 17:42

Nu are cum sa fie in varianta de teste caci doar ieri am primit emailul de Closed.

"Microsoft Connect: Feedback item 428053, "Rich Edit Control usage and automatic initialization" updated‏
From: msftconn@microsoft.com
Sent: Thursday, May 28, 2009 10:06:34 PM
To: ...

The following fields or values changed:

Field Status changed from [Resolved] to [Closed]
"

Post Reply