Problema executabil

Acest forum este dedicat intrebarilor de programare care nu-si au locul in unul din celelalte forumuri
Post Reply
d4rkm4nx99
Junior
Junior
Posts: 2
Joined: 08 Jul 2013, 14:08
Judet: Bucureşti

Problema executabil

Post by d4rkm4nx99 » 08 Jul 2013, 14:14

Salut! sunt nou in programare nu stiu mare lucru insa am nevoie de ajutorul voastru, problema mea este ca am un executabil si vreau sa rulez acest executabil doar dintr-un anumit calc (windows) executabilul momental se poate rula din orice calc insa am sa-l copiez pe mai multe calc si am nevoie de o restricitie la el sa nu poate fi utilizat si pe alte calculatoare.Va Multumesc.



User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Problema executabil

Post by Marius Bancila » 08 Jul 2013, 15:49

Ai un executabil sau ai codul sursa la un program si poti sa faci modificari? Daca e varianta a 2-a, ai putea sa-l restrictionezi folosindu-te de adresa MAC a PC-ului pe care vrei sa ruleze. Pentru prima varianta nu am idee.
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

d4rkm4nx99
Junior
Junior
Posts: 2
Joined: 08 Jul 2013, 14:08
Judet: Bucureşti

Re: Problema executabil

Post by d4rkm4nx99 » 08 Jul 2013, 18:06

Marius Bancila wrote:Ai un executabil sau ai codul sursa la un program si poti sa faci modificari? Daca e varianta a 2-a, ai putea sa-l restrictionezi folosindu-te de adresa MAC a PC-ului pe care vrei sa ruleze. Pentru prima varianta nu am idee.
am executabilul.Multumesc.

User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Problema executabil

Post by Silviu Ardelean » 08 Jul 2013, 20:53

Doar cu executabilul, nu stiu ce poti face in privinta scopului tau.
MAC-ul poate fi schimbat si se poate duplica. Daca ai sursele si vrei sa fi mai "catolic decat Papa" folosesti numarul serial al HDD-ului. Iar pentru asta poti folosi GetVolumeInformation().

florin_b
Junior
Junior
Posts: 8
Joined: 10 Jun 2013, 10:38
Judet: Bucureşti

Re: Problema executabil

Post by florin_b » 10 Jul 2013, 12:13

Dar numarul returnat de GetVolumeInformation nu poate fi schimbat?

User avatar
cristianamarie
Membru++
Membru++
Posts: 480
Joined: 12 Mar 2009, 18:47
Judet: Iaşi
Location: Iasi

Re: Problema executabil

Post by cristianamarie » 10 Aug 2013, 16:49

florin_b wrote:Dar numarul returnat de GetVolumeInformation nu poate fi schimbat?
Serial number de la disk nu prea cred. Poti sa folosesti o combinatie dintre MAC si HDD serial number.
Nuclear launch detected

Post Reply