Page 1 of 1

Problema executabil

Posted: 08 Jul 2013, 14:14
by d4rkm4nx99
Salut! sunt nou in programare nu stiu mare lucru insa am nevoie de ajutorul voastru, problema mea este ca am un executabil si vreau sa rulez acest executabil doar dintr-un anumit calc (windows) executabilul momental se poate rula din orice calc insa am sa-l copiez pe mai multe calc si am nevoie de o restricitie la el sa nu poate fi utilizat si pe alte calculatoare.Va Multumesc.

Re: Problema executabil

Posted: 08 Jul 2013, 15:49
by Marius Bancila
Ai un executabil sau ai codul sursa la un program si poti sa faci modificari? Daca e varianta a 2-a, ai putea sa-l restrictionezi folosindu-te de adresa MAC a PC-ului pe care vrei sa ruleze. Pentru prima varianta nu am idee.

Re: Problema executabil

Posted: 08 Jul 2013, 18:06
by d4rkm4nx99
Marius Bancila wrote:Ai un executabil sau ai codul sursa la un program si poti sa faci modificari? Daca e varianta a 2-a, ai putea sa-l restrictionezi folosindu-te de adresa MAC a PC-ului pe care vrei sa ruleze. Pentru prima varianta nu am idee.
am executabilul.Multumesc.

Re: Problema executabil

Posted: 08 Jul 2013, 20:53
by Silviu Ardelean
Doar cu executabilul, nu stiu ce poti face in privinta scopului tau.
MAC-ul poate fi schimbat si se poate duplica. Daca ai sursele si vrei sa fi mai "catolic decat Papa" folosesti numarul serial al HDD-ului. Iar pentru asta poti folosi GetVolumeInformation().

Re: Problema executabil

Posted: 10 Jul 2013, 12:13
by florin_b
Dar numarul returnat de GetVolumeInformation nu poate fi schimbat?

Re: Problema executabil

Posted: 10 Aug 2013, 16:49
by cristianamarie
florin_b wrote:Dar numarul returnat de GetVolumeInformation nu poate fi schimbat?
Serial number de la disk nu prea cred. Poti sa folosesti o combinatie dintre MAC si HDD serial number.