Trimite valoare html din textbox1 cu awesomium - vb.net

Acest forum este dedicat intrebarilor de programare care nu-si au locul in unul din celelalte forumuri

Trimite valoare html din textbox1 cu awesomium - vb.net

Mesajde GamesC++ » 08 Noi 2015, 12:06

Codul de incarcat website

Cod: Selectaţi tot
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
WebControl1.Source = New System.Uri("https://login.yahoo.com/config/login")

Acest cod trebuie sa trimita valoarea html din textbox1 (Adica ce scriu in textbox1 sa apara la user pe yahoo )

Cod: Selectaţi tot
Private Sub Button2_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button2.Click
WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementById('login-text').value=" + TextBox1.Text)


Valoarea care o trimit din textbox1 nu apare de ce ?
GamesC++
Junior
Junior
 
Mesaje: 3
Membru din: 17 Ian 2014, 02:04
Judet: Galaţi

Re: Trimite valoare html din textbox1 cu awesomium - vb.net

Mesajde Viorel » 08 Noi 2015, 12:22

Poate ar trebui adăugate ghilimele sau apostroafe?

Cod: Selectaţi tot
WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementById('login-text').value='" & TextBox1.Text & "'")
Viorel
Microsoft MVP
Microsoft MVP
 
Mesaje: 282
Membru din: 13 Iul 2007, 12:26

Re: Trimite valoare html din textbox1 cu awesomium - vb.net

Mesajde GamesC++ » 08 Noi 2015, 16:04

Viorel scrie:Poate ar trebui adăugate ghilimele sau apostroafe?

Cod: Selectaţi tot
WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementById('login-text').value='" & TextBox1.Text & "'")



Nu merge !!
GamesC++
Junior
Junior
 
Mesaje: 3
Membru din: 17 Ian 2014, 02:04
Judet: Galaţi

Re: Trimite valoare html din textbox1 cu awesomium - vb.net

Mesajde GamesC++ » 09 Noi 2015, 19:45

Nimeni nu stie ?
GamesC++
Junior
Junior
 
Mesaje: 3
Membru din: 17 Ian 2014, 02:04
Judet: Galaţi


Înapoi la Programare generala

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron