Page 1 of 1

Ce sa invat mai intai C sau C++

Posted: 07 Aug 2017, 19:57
by MANU11
Salutari. Am tot cautat pe internet 'ce se invata la liceu', C sau C++. Nu am gasit un raspuns clar, in programa se invata "C, C++ sau Pascal". Insa as vrea sa invat singur, cate putin, pe langa scoala si as vrea sa stiu de acum ce se face sau cu ce sa incep, fiind primul limbaj de programare dar sa fie si pentru scoala. Daca aveti ceva recomandari de resurse pentru invatat, si mai bine. Unele carti am vazut ca vorbesc despre C/C++ la un loc(cele de incepatori).

Re: Ce sa invat mai intai C sau C++

Posted: 30 Aug 2017, 23:30
by mihaineken
C++

Re: Ce sa invat mai intai C sau C++

Posted: 31 Aug 2017, 14:29
by mesajflaviu
MANU11 wrote:Salutari. Am tot cautat pe internet 'ce se invata la liceu', C sau C++. Nu am gasit un raspuns clar, in programa se invata "C, C++ sau Pascal". Insa as vrea sa invat singur, cate putin, pe langa scoala si as vrea sa stiu de acum ce se face sau cu ce sa incep, fiind primul limbaj de programare dar sa fie si pentru scoala. Daca aveti ceva recomandari de resurse pentru invatat, si mai bine. Unele carti am vazut ca vorbesc despre C/C++ la un loc(cele de incepatori).
Daca ai de gand sa stii la in moment dat C++, invata C++, nu C, iar daca stii C++, sa scrii cod C e mai simplu ... invers, nu e valabil.