Proiect .NET

Aici puteti publica sau gasi anunturi pentru joburi din domeniul IT.
Post Reply
Soult
Junior
Junior
Posts: 1
Joined: 17 Jul 2014, 17:44
Judet: Argeş

Proiect .NET

Post by Soult » 01 Aug 2015, 11:57

Salut.
Am un program (un front-end pentru o baza de date in MS SQL Server) - scris in VB.NET. In afara de functii generale (introducere date, rapoarte,cautari simple/complexe) - mai are si niste functii mai specifice, nu extrem de complicate, date de specificitatea clientilor. As dori un programator (bun?) in .NET - pentru a trece acest program la varianta 2.0. As vrea sa rezolv niste mici incoveniente.. si sa adaug noi functionalitati. Am scris deja o buna bucata de cod pentru aceasta varianta.. dar nu sunt nici un programator atat de bun, si nici timp nu am foarte mult. Eventual poate fi rescris in C++ sau C#, desi preferinta ar fi sa ramana in VB (mi-e mult mai familiar).
Estimez un volum de munca undeva la o luna, timp in care va trebui sa ne intalnim sa discutam exact cerintele "specifice". Bugetul nu e enorm.. dar nu e nici mic. In principiu astept cerintele voastre (initiale si dupa ce discutam "fata in fata"), dar cred ca aceste cerinte vor putea fi "acoperite".
Vom semna un contract de confidentialitate. Se poate evident semna si contract pentru firma/PFA, etc. Se poate vorbi si de o angajare (desi nu cred sa fie cazul.. dar daca exista doritori.. ). Se poate vorbi si de o colaborare, dar asta evident dupa ce se discuta fata in fata .. In cazul in care nu se doreste nici colaborare, nici angajare.. codurile scrie trebuie sa ramana in proprietatea mea intelectuala (nu vreau sa cumpar doar ".exe ...). Dar.. mai multe detalii in particular.

Inca o data.. bugetul.. va fi acoperitor..

Astept semne, intrebari.. etc.

Adrian - 0749011077, adriandobrin@yahoo.com

P.S. Proiectul este postat si pe freelancer.. dar.. desi am specificat ca prefer "foarte tare" romani.. am vreo 50 de oferte de la pakistanezi si indieni.. Si vreo 3 britanici..Post Reply