Silviu Ardelean scrie:Tudor, sunt intru-totul de acord si exact la aceasta situatie ma refeream si eu intr-un topic mai sus cand vorbeam de compatibilitate.
Oricum, trebuie remarcata "viziunea" managementului si al altor angajati cheie ce au contribuit la adoptarea acelor solutii, in a merge cat mai mult spre partea de standardizare.
Never thinking to the next day!

Never thinking yo the next day, corect. Doar ca asta au facut in grup si cei de la IE si cei de la Firefox. Chrome n-a avut cind, dar au aparut extensiile, asa ca ma astept acusi la stop dialogs si acolo.
"Viziunea" nu s-a asteptat ca, atunci cind ai facut un ActiveX care merge brici de pe vremea lui IE 4, acum cel mult tre sa dai jdemii de clicks pe security information bar si altele asemenea. (Trecem peste chestii gen certificates).
Nici mie nu mi-ar conveni sa bag upgrade si dupa sa constat ca nu vad cimpuri prin JIRA. (De altfel cind intru pe jira am si un text care imi zice sa nu folosesc IE8).
Chiar sint treburi care folosesc browserul dar nu sint HTML.
AICI s-a pierdut foarte mult - e acelasi shift de la NT 4 care era o masina business, la Vista/Windows 7 care au devenit intre timp masini consumer.
Si noi pe development ne mai scoatem... mai punem un VMware cu IE6 si o scoatem la capat. Dar un functionar intr-o banca - chiar daca ar sti cum sa faca - nu are cum sa instaleze.
Un citat aproximativ din dl. Raymon Chen: clientu are o aplicatie de pe vremea DOS; cei care au facut softul nu mai exista.
Clientul isi pune XP si softul lui nu mai merge. Suport nu are. Ce poate face? "Return Windows XP".