Monitorizare Trafic.ro

Aici puteti oferi feedback cu privire la site. Puteti sugera imbunatatiri sau indica bug-uri.
Post Reply
User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2343
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Monitorizare Trafic.ro

Post by Marius Bancila » 17 Mar 2008, 21:42

Am o rugaminte pentru cei care folositi FireFox (indiferent de versiune): testati daca vedeti logo-ul Trafic.ro la sfarsitul fiecarei pagini din forum, sau pe site-ul principal, sub meniu si logo-ul AXTI si spuneti-mi aici daca il vedeti sau nu.

Eu il vad doar cu IE si vreau sa vad daca au si altii aceiasi problema cu FireFox. Poate am ceva setari eu care taie acel script.


Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

User avatar
Silviu Ardelean
Senior
Senior
Posts: 1175
Joined: 12 Jul 2007, 09:22
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by Silviu Ardelean » 17 Mar 2008, 23:00

Eu folosesc Firefox 3 si vad sigla trafic.ro in ambele parti. ;)
Nu am umblat la setari.

User avatar
maximghe
Membru
Membru
Posts: 139
Joined: 10 Aug 2007, 23:54

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by maximghe » 17 Mar 2008, 23:07

Si eu le vad in FF (tot fara nici un fel de setari).
axti.gif
axti.gif (29.34 KiB) Viewed 9628 times
Max

User avatar
crystyce
Junior
Junior
Posts: 38
Joined: 26 Jul 2007, 22:24
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by crystyce » 18 Mar 2008, 13:50

Eu am 2.0.0.12 si nu imi apare sigla niciunde.

User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2343
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by Marius Bancila » 18 Mar 2008, 14:48

crystyce wrote:Eu am 2.0.0.12 si nu imi apare sigla niciunde.
Mda, si daca te uiti in codul sursa al pagini vei vedea script-ul Trafic.ro. Am incercat sa ma uit cu debugger-ul al de la Firefox dar n-am gasit nimic in neregula.
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

User avatar
crystyce
Junior
Junior
Posts: 38
Joined: 26 Jul 2007, 22:24
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by crystyce » 18 Mar 2008, 16:01

Codul e bine, mai mult ca sigur e ceva legat de FF2.

http://forum.seopedia.ro/client-side/32 ... e-fox.html

Dragos Cojocari
Membru++
Membru++
Posts: 789
Joined: 11 Jul 2007, 14:11

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by Dragos Cojocari » 18 Mar 2008, 22:08

La mine se vede si in forum si pe pagina principala. Am FF 2.0.0.12

User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2343
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by Marius Bancila » 18 Mar 2008, 23:44

JavaScript la mine e enabled, desigur, si asa a fost tot timpul. Nu asta e problema. Am scris la cei de la trafic.ro, poate au ei idee care e problema.
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

User avatar
vasilecelmare
Junior
Junior
Posts: 32
Joined: 11 Jul 2007, 18:24

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by vasilecelmare » 10 May 2008, 09:33

Vad ca acum codexpert-ul e pe locul 174.
Bravo!
Eu cred ca-i destul de bine tinind cont ca e un site destul de nou si relativ exclusivist (vreau sa spun, n-are rubrici gen "talking about girls", "masina mea / mobailu' meu", si altele din astea de care sint pline forumurile de "programare"... :roll: ... cu rating baban de pe la noi). :biggrin:

:thumbsup:

User avatar
dumion
Membru
Membru
Posts: 74
Joined: 25 Jul 2007, 10:17

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by dumion » 23 May 2008, 08:31

Nici mie nu-mi apare in Firefox sigla Traffic.ro. Ma gandesc ca e de vina script-ul lor.

User avatar
Sanda X
Membru
Membru
Posts: 101
Joined: 14 Jul 2007, 21:50

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by Sanda X » 23 May 2008, 20:46

dumion wrote:Nici mie nu-mi apare in Firefox sigla Traffic.ro. Ma gandesc ca e de vina script-ul lor.
Pai, treci pe IE. Care-i problema? :wacko:
Sanda X

Dragos Cojocari
Membru++
Membru++
Posts: 789
Joined: 11 Jul 2007, 14:11

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by Dragos Cojocari » 05 Jun 2008, 15:25

Logoul se vede foarte bine si de pe Linux ( Cent OS) cu FireFox.

User avatar
maximghe
Membru
Membru
Posts: 139
Joined: 10 Aug 2007, 23:54

Re: Monitorizare Trafic.ro

Post by maximghe » 07 Jun 2008, 15:23

Eu cred ca-i vroba de vre-un filtru.
Acasa vad logo-ul si cu IE-ul si cu FF-ul iar la servici, unde colcaie de filtre si firewall-uri, nu.
Max

Post Reply