Page 1 of 1

Monitorizare Trafic.ro

Posted: 17 Mar 2008, 21:42
by Marius Bancila
Am o rugaminte pentru cei care folositi FireFox (indiferent de versiune): testati daca vedeti logo-ul Trafic.ro la sfarsitul fiecarei pagini din forum, sau pe site-ul principal, sub meniu si logo-ul AXTI si spuneti-mi aici daca il vedeti sau nu.

Eu il vad doar cu IE si vreau sa vad daca au si altii aceiasi problema cu FireFox. Poate am ceva setari eu care taie acel script.

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 17 Mar 2008, 23:00
by Silviu Ardelean
Eu folosesc Firefox 3 si vad sigla trafic.ro in ambele parti. ;)
Nu am umblat la setari.

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 17 Mar 2008, 23:07
by maximghe
Si eu le vad in FF (tot fara nici un fel de setari).
axti.gif
axti.gif (29.34 KiB) Viewed 19135 times

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 18 Mar 2008, 13:50
by crystyce
Eu am 2.0.0.12 si nu imi apare sigla niciunde.

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 18 Mar 2008, 14:48
by Marius Bancila
crystyce wrote:Eu am 2.0.0.12 si nu imi apare sigla niciunde.
Mda, si daca te uiti in codul sursa al pagini vei vedea script-ul Trafic.ro. Am incercat sa ma uit cu debugger-ul al de la Firefox dar n-am gasit nimic in neregula.

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 18 Mar 2008, 16:01
by crystyce
Codul e bine, mai mult ca sigur e ceva legat de FF2.

http://forum.seopedia.ro/client-side/32 ... e-fox.html

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 18 Mar 2008, 22:08
by Dragos Cojocari
La mine se vede si in forum si pe pagina principala. Am FF 2.0.0.12

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 18 Mar 2008, 23:44
by Marius Bancila
JavaScript la mine e enabled, desigur, si asa a fost tot timpul. Nu asta e problema. Am scris la cei de la trafic.ro, poate au ei idee care e problema.

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 10 May 2008, 09:33
by vasilecelmare
Vad ca acum codexpert-ul e pe locul 174.
Bravo!
Eu cred ca-i destul de bine tinind cont ca e un site destul de nou si relativ exclusivist (vreau sa spun, n-are rubrici gen "talking about girls", "masina mea / mobailu' meu", si altele din astea de care sint pline forumurile de "programare"... :roll: ... cu rating baban de pe la noi). :biggrin:

:thumbsup:

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 23 May 2008, 08:31
by dumion
Nici mie nu-mi apare in Firefox sigla Traffic.ro. Ma gandesc ca e de vina script-ul lor.

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 23 May 2008, 20:46
by Sanda X
dumion wrote:Nici mie nu-mi apare in Firefox sigla Traffic.ro. Ma gandesc ca e de vina script-ul lor.
Pai, treci pe IE. Care-i problema? :wacko:

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 05 Jun 2008, 15:25
by Dragos Cojocari
Logoul se vede foarte bine si de pe Linux ( Cent OS) cu FireFox.

Re: Monitorizare Trafic.ro

Posted: 07 Jun 2008, 15:23
by maximghe
Eu cred ca-i vroba de vre-un filtru.
Acasa vad logo-ul si cu IE-ul si cu FF-ul iar la servici, unde colcaie de filtre si firewall-uri, nu.