Page 1 of 1

Scopul este pur didactic?

Posted: 07 Nov 2011, 00:16
by 0ptr
Banuiesc ca scopul aplicatiei e unul pur didactic. :)
Un simplu Ctrl+F in orice browser (sau aplicatie de editare text), cu care deschizi .xml-ul, te duce la key-ul pe care-l vrei.

Re: Scopul este pur didactic?

Posted: 07 Nov 2011, 01:02
by zlatomir
Nu, scopul meu nu a fost sa fac o aplicatie didactica, poate am eu o "fobie" de xml de la wpf-ul pe care sunt nevoit sa-l mai folosesc din cand in cand, oricum ma plictiseam pe tren intr-o vineri acum vreo doua saptamani si am scris aplicatia, apoi m-am gandit sa o pun si aici ca poate se mai foloseste careva de ea, deci daca cuiva ii e utila e bine, daca nu, iara bine.

Re: Scopul este pur didactic?

Posted: 07 Nov 2011, 09:17
by Ovidiu Cucu
Se poate spune ca are si scop didactic, din moment ce sunt disponibile sursele. ;)
Totusi are si scop practic, de ce nu?
Te scuteste de chiorat la un XML in browser sau notepad (cu Ctrl+F cu tot).

Parerea mea: simplu si util. :thumbup:

Re: Scopul este pur didactic?

Posted: 07 Nov 2011, 11:08
by 0ptr
Daca ai fi un admin care toata ziua instaleaza aplicatii atunci inteleg. Altfel, nu vad rostul a tine minte unde e aplicatia sau a-mi pune un shortcut ptr. un copy+paste ce-l fac din an in pasti. :)
Altfel spus... Imi place cat de frumos se poate parsa un XML in QT versus un XML DOM de la MS.

Re: Scopul este pur didactic?

Posted: 07 Nov 2011, 11:30
by zlatomir
La admini nu m-am gandit,desi intradevar adminilor e posibil sa le fie util, eu, din pacate, m-am gandit doar la mine :oops: cat despre tinut minte, din nou... la mine e simplu :oops: e in acelasi folder cu xml-ul, de asta n-am facut nici un dialog de browse ;)
...Imi place cat de frumos se poate parsa un XML in QT versus un XML DOM de la MS.

Uite poate asta e un rol "didactic", pt ca nu strica sa mai aratam librarii pt C++ care sunt, in opinia mea, "peste" cele disponibile in C# sau Java ;) - acuma codul poate nu e scris perfect, pt ca e scris de un junior (deci codul nu-l luati ca si didactic) iar daca gasiti "minuni" nu ezitati sa adaugati un comment.