Salut Everyone !

Aici puteti sta la un pahar de vorba cu ceilalti membri despre orice subiect.
Post Reply
User avatar
Sjack
Junior
Junior
Posts: 6
Joined: 02 Feb 2010, 01:27
Judet: Bihor

Salut Everyone !

Post by Sjack » 02 Feb 2010, 01:43

Buna tuturor. Ma bucur ca am dat peste o comunitate de programatori, in special fiindca tema forumului e c++ :thumbsup:
Cred ca am sa poposesc o buna bucata de vreme pe forumul asta pana mai cresc in skill :D.

Ok, putina poveste despre mine acum. Sunt elev in clasa a 10-a si mi-am cumparat o carte de programare C++ pentru incepatori, de Brian Overland. Sigur, fac programare si la scoala la informatica, dar mult prea putina ca sa fiu satisfacut. Citind cartea am ajuns la pointeri, unde ma cam poticnesc deocamdata .... ii inteleg dar nu prea ii inteleg :biggrin: .

Sper sa nu fiu o bataie de cap, cred ca am sa postez multe intrebari...
Recent mi-am downloadat o librarie grafica "allegro", dar nu ma complic cu ea prea mult ca nu stiu sa fac nici console applications prea bine inca :yes: . Am incercat ceva program mai usor mai demult, gen "deseneaza o linie" :mrgreen: .

Si ca sa ma laud si eu cu ceva, prin octombrie m-am jucat si eu putin si am facut un programel ce genereaza cuvinte. Fara noima binenteles, dar e distractiv. Mai ales ca i-am adaugat si un strop de "inteligenta": el genereaza litere dintr-un string care compune alfabetul, daca se genereaza 2 consoane consecutiv, urmatoarea litera va fi obligatoriu o vocala.Linkul, pe blogul meu, unde il puteti si downloada ( cel "beta3 e ultimul).

La mine programarea in c++ vine in perioade. Acu sunt din nou intr-o perioada de entuziasm. Vreau sa profit de ea si sa mai invat cate ceva. Ca din octombrie n-am mai invatat nimic :lol: . Sper sa ma integrez printre voi, am vazut ca sunt pe aici si din ardeal. No bine, va salut :thumbsup:User avatar
Marius Bancila
Fondator
Fondator
Posts: 2344
Joined: 11 Jul 2007, 11:45
Judet: Timiş
Location: Timisoara
Contact:

Re: Salut Everyone !

Post by Marius Bancila » 02 Feb 2010, 10:59

Bine ai venit pe forum. Te asteptam cu intrebarile tale, oricat de multe sunt ele (cu cat mai multe cu atat mai bine), asta e si scopul forumului. In ce priveste pointerii toata lumea se sperie de ei (cred ca mai mult din auzite), dar in momentul in care incepi sa lucrezi cu ei si intelegi ce sunt o sa vezi ca nu e un concept asa de complicat. ;)
Marius Bancila
Fondator Codexpert, Microsoft MVP VC++
Site personal | Blog

Post Reply