Europa de Vest are nevoie de peste 350 000 de specialişti IT

Acest forum este destinat anunturilor si diverselor stiri legate de industria software. De asemenea puteti anunta aici lansarea propriilor produse. Acest forum nu este pentru anunturi de locuri de munca.
Post Reply
AdinaP
Junior
Junior
Posts: 1
Joined: 14 Sep 2011, 10:45
Judet: Bucureşti

Europa de Vest are nevoie de peste 350 000 de specialişti IT

Post by AdinaP » 14 Sep 2011, 10:47

Intelligence este primul serviciu de selectare şi plasare dedicat profesioniştilor români din IT cu peste 5 ani de experienţă în tehnologii specifice. Serviciul funcţionează ca punct de legătură între companiile high-tech din Europa de Vest, care au nevoie de resurse umane calificate suplimentare faţă de oferta de pe piaţa locală, şi specialiştii români cu un grad de pregătire superior, dispuşi să se relocheze temporar sau permanent.

Un amplu raport realizat de institutul de cercetare şi analiză a tendinţelor din domeniul tehnologiei informaţiei, IDC Government Insights, previzionează că până în 2015 piaţa muncii din Europa de Vest s-ar putea confrunta cu un deficit de profesionişti IT care ar putea depaşi cifra de 350 de mii.

În România, cei mai mulţi profesionişi IT lucrează pentru companii locale sau internaţionale de IT outsourcing, care, de cele mai multe ori, datorită numărului mare de solicitari de angajare, nu pot acoperi întreaga arie de servicii specifice şi personalizate.

Intelligence oferă specialiştilor din IT cu o pregătire tehnică superioară oportunităţi unice de a lucra pentru companii high-tech renumite, bănci sau instituţii publice din Europa de Vest.

Printe cele mai importante beneficii de care pot profita seniorii români din IT folosind serviciul Intelligence se numără:

• Oportunitatea de relocare temporară sau permanentă în ţări precum Elveţia, Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda, Marea Britanie, Norvegia, Danemarca, Suedia şi Finlanda;
• Posibilitatea de a fi parte a unei companii renumite de IT;
• Experienţa unui mediu de lucru internaţional;
• Accelerarea ritmului de dezvoltare profesională.

Procedura de selecţie şi plasare

După crearea contului pe http://www.in-telligence.ro, unul dintre consultanţii Intelligence va contacta utilizatorul nou înregistrat şi va stabili o întâlnire pentru a înţelege cât mai bine acceptiunea candidatului despre locul ideal de muncă, profilul acestuia şi disponibilitatea de relocare.
Odată înregistrate toate aceste informaţii, candidatul va avea acces la Intelligence Step, un web tool dezvoltat pentru a uşura procedura de selecţie atât pentru candidaţi cât şi pentru companii.Post Reply