Maraton de programare cu premii de peste 2600 de euro

Acest forum este destinat anunturilor si diverselor stiri legate de industria software. De asemenea puteti anunta aici lansarea propriilor produse. Acest forum nu este pentru anunturi de locuri de munca.
Post Reply
laviniabenedic
Junior
Junior
Posts: 1
Joined: 13 Apr 2013, 18:15
Judet: Prahova

Maraton de programare cu premii de peste 2600 de euro

Post by laviniabenedic » 13 Apr 2013, 18:23

Nu, nu trebuie să alergi, nu la un maraton sportiv eşti invitat, ci la unul de programare. Ai auzit bine! Maraton de programare de 24 de ore, cu premii de peste 2600 euro.

eeStec Olympics 4, eveniment cu tradiţie, revine în Universitatea Politehnica Bucureşti între 26-27 aprilie cu o nouă provocare: tu câte linii de cod poţi scrie într-o zi?

Dacă mai ai încă 2 prieteni pasionați de programare, atunci dă formă unei echipe, intră pe www.eestec.ro/olympics şi înscrie-te. Vei fi chemat alături de colegii tăi la o probă preliminară, în urma căreia veţi rămâne în competiţie 45 de finalişti – 15 echipe care se vor lupta contratimp pentru un loc bine meritat pe podium. Maratonul va avea loc în holul AN al Rectoratului Universităţii Politehnica Bucureşti, în data de 26 aprilie.

Daca aveti intrebari, vreti sa ne cunoasteti sau sa va inscrieti vizitati standul eeStec Olympics din Rectorat! Ne puteti gasi zilnic, intre 10 si 16 . Urmariti-ne si pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/eeStec.Olympics

Power your future, power your code!

Va uram succes!Post Reply