Memento Car

Acest forum este destinat anunturilor si diverselor stiri legate de industria software. De asemenea puteti anunta aici lansarea propriilor produse. Acest forum nu este pentru anunturi de locuri de munca.
Post Reply
Afx
Junior
Junior
Posts: 6
Joined: 26 Feb 2012, 21:10
Judet: Bucureşti

Memento Car

Post by Afx » 22 Apr 2014, 17:34

Salut,

Va prezint ultimul meu proiect, denumit Memento Car, o aplicatie pentru Android, ce poate fi descarcata aici: https://play.google.com/store/apps/deta ... mementocar
Cu aceasta aplicatie va puteti seta alerte pentru cele mai importante lucruri ce tin de o masina: asigurari (RCA si CASCO), inspectii tehnice (ITP si revizia) si pentru rovinieta.
Aplicatia este extrem de simpla, fiind prima versiune. Este si gratis (din Romania nu poti vinde aplicatii pe Google Play). Nu contine reclame.
Au existat cateva update-uri care au fixat mici buguri.

Versiunea 2.0 este in lucru, lansarea fiind cel mai tarziu la sfarsitul lunii Mai. Printre noile functionalitati, veti putea adauga mai multe vehicule si veti putea seta alerte/notificari separate per vehicul.

Spor la install (in caz ca sunteti interesati)!Afx
Junior
Junior
Posts: 6
Joined: 26 Feb 2012, 21:10
Judet: Bucureşti

Re: Memento Car

Post by Afx » 30 May 2014, 23:18

Salut,

Va prezint versiunea a 2-a a MementoCar, redenumita Memento Auto, ce poate fi instalata din aceeasi locatie: https://play.google.com/store/apps/deta ... mementocar
A fost adaugata functionalitate sa poti avea mai multe vehicule, si sa poti avea alerte separate pentru fiecare vehicul in parte. Exista cateva alerte standard, pentru asigurari, inspectii tehnice, taxe si consumabile, si in plus se pot adauga alerte personalizate. Alertele genereaza notificari la date si/sau la kilometraj fix, in functie de setarile alertei.
In continuare este gratis, si nu contine reclame.

Mersi!

Post Reply