Page 1 of 1

va rog frumos ajutatima!!

Posted: 15 Apr 2014, 10:33
by Darkness2013
Am de făcut o problema ,dar nustiu cum sa o fac .Va rog frumos ajutatima.


Un șomer, pentru a supraviețui s-a gândit să facă business cu propriul său păr. Punctele de recepţie cumpără păr de orice lungime cu C u.c. pentru fiecare centimetru. Deoarece piaţa de păr este foarte dinamică, preţul unui centimetru de păr se schimbă în fiecare zi, ca şi cursul valutar. Fiind un bun business analist, şomerul a calculat care va fi preţul unui centimetru de păr în fiecare din următoarele N zile ( pentru comoditate, enumerăm zilele în ordine cronologică de la 0 la N-1 ). Acum şomerul vrea să determine, în care din aceste zile el trebuie să-şi vândă părul, că în aceste N zile să obţină un venit maximal. Se ştie că părul la el creşte numai noaptea şi creşte cu 1 centimetru. Se mai ştie că la început el era chel şi la sfârşitul zilei 0 ave un păr de lungimea 1 centimetru.
Date de intrare
În prima linie a fişierului de intrare INPUT.TXT e scris numărul întreg N (0 < N ≤ 100). În a doua linie sunt scrise N numere naturale separate prin spaţii, care nu depăşesc 100 şi corespund preţurilor C a unui centimetru de păr în fiecare zi i.
Date de ieşire
În unica linie a fişierului de ieşire OUTPUT.TXT scrieţi suma maximal de bani pe care o poate câştiga şomerul în N zile.

Re: va rog frumos ajutatima!!

Posted: 15 Apr 2014, 23:42
by Marius Bancila
Sate ajutam cuce?

Re: va rog frumos ajutatima!!

Posted: 16 Apr 2014, 16:14
by Darkness2013
sa rezolv aceasta problema