Am un property sheet view cu cateva property pages-uri. Una dintre aceste property page-uri contine o reprezentare HTML folosind o clasa derivata din CHtmlView.
Initial fisierul .html e randat corect. Problema apare uneori la schimbarea intre property page-uri si .html-ul nu e redesenat, fiind un comportament aleator. Conform Spy++, in astfel de situatii unele mesaje Windows nu sunt trimise de catre WebControl (Internet Explorer_Server layer): WM_ERASEBKGRD, WM_PAINT sau WM_NCPAINT.
Tentative de genul Q179421 sau Q183161 nu ajuta rezolvarea. Am IE 10 iar ierarhia ferestrelor este: Shell Embedding -> Shell DocObject View -> Internet Explorer_Server.
Chiar daca fac ceva procesare inainte de randarea html-ului, am reprodus bug-ul si cu un cod .html dummy.
Idei de "workaround" pentru a determina layerul Internet Explorer_Server sa trimita aceste mesaje intotdeauna?
IE WebBrowser nu trimite unele mesaje de redesenare
- Silviu Ardelean
- Senior
Re: IE WebBrowser nu trimite unele mesaje de redesenare
E posibil ca clasa CHtmlView să nu fi fost proiectată pentru o astfel de utilizare. Există un proiect simplu care să demonstreze problema?
- Silviu Ardelean
- Senior
Daca functioneaza de 10 ori si sa zicem a 11-a esueaza, tind sa cred ca problema nu e neaparat in CHtmlView (clasa cu destule bug-uri pentru care exista fix-uri, de altfel ) .
CHtmlView foloseste Internet Explorer_Server.
Inca n-am un proiect demo dar nu e exclus sa fac unul.

Inca n-am un proiect demo dar nu e exclus sa fac unul.
Notificarile gen CBN_SELCHANGE se trimit de catre sistem printelui atunci cand userul ii face ceva copilului.
Deci, logic nu are sens sa le trimiti tu prin program.
Deci, logic nu are sens sa le trimiti tu prin program.
Our excellent online http://www.braindumps.co/ training programs will lead you to success in the comptia a+ We also offer latest passguide and security+ with 100% success guarantee. Our www.principiacollege.edu is rare in IT world.