Apple Google or Microsoft ?
Apple Google or Microsoft ?
Sunt curios de parerile voastre,care ar fi "The Best",sa zicem si de ce 

Apple WIndows Linux Google.I use them all
-
- Membru++
Re: Apple Google or Microsoft ?
"The Best" in materie de ce ? In proiectare CAD 3D nu e nici unul...
Cine e Google ? Daca dispare maine se prabuseste IT-ul ? Nu zic ca se prabuseste din cauza MS dar a compara mere cu pere nu merge.
Cine e Google ? Daca dispare maine se prabuseste IT-ul ? Nu zic ca se prabuseste din cauza MS dar a compara mere cu pere nu merge.
bravo,puteai zice direct Microsoft,si sa argumentezi,fara sa fi sarcastic.
Citind atatea articole despre ba razboi google - apple,ba google-microsoft,ba microsoft-apple,am zis sa va cer si eu parerea,care firma credeti ca e mai buna in ceea ce face,in general despre produsele ce ofera,nu trebuie neaparat sa oferi aceleasi produse ca sa le compari ...DOOHH
Citind atatea articole despre ba razboi google - apple,ba google-microsoft,ba microsoft-apple,am zis sa va cer si eu parerea,care firma credeti ca e mai buna in ceea ce face,in general despre produsele ce ofera,nu trebuie neaparat sa oferi aceleasi produse ca sa le compari ...DOOHH
-
- Membru++
Asa in general, singurul criteriu care-l vad e dat de veniturile lor. In rest discutia e de la produs la produs.
pai da,dar nu vezi,de exmeplu windows incerca sa cumpere Yahoo,sa rivalizeze cu Google in domeniul cautarii pe internet,acuma parca au ceva Bing,nu stiu,Google a sccos Android si acuma telefonul Nexus one,doar ca sa rivalizeze cu Apple,Windows a scos Windows 7 pt mobile,fiecare incearca sa cumpere companiile mai mici...deci in concluzie care va iesi mai bine dina cest razboi tehnologic ?:))
-
- Membru++
MS cred ca se sperie prea usor. Asa cum s-a speriat de Sun si Java si au venit cu C# & .NET
Pot sa-si faca Bing-ul lor number one. Da' au prejudecati ca altii detin piata ! Nu-i inteleg...
Pot sa-si faca Bing-ul lor number one. Da' au prejudecati ca altii detin piata ! Nu-i inteleg...
O "discutie" de genul asta e fara sens si mult prea generica, si nu duce decat la un flame war - fiecare companie e mai profitabila pe anumite domenii de activitate, mai putin in altele, iar acolo unde exista termen de comparatie, "de gusturi nu se discuta"..vBx wrote:Sunt curios de parerile voastre,care ar fi "The Best",sa zicem si de ce
Si foarte bine au facut ca s-au speriatneagu_laurentiu wrote:MS cred ca se sperie prea usor. Asa cum s-a speriat de Sun si Java si au venit cu C# & .NET

La ora actuala e foarte greu pentru un serach engine sa ajunga mai popular decat Google - pe vremuri Google a depasit usor Yahoo, Lycos si Altavista datorita interfetei simplificate si a rezultatelor mai relevante, dar acum ... Singura sepranta a MS e sa aduca Bing pe "locul 2" prin faptul ca e search engine-ul implicit in Windows si IE, care detin un cvasi-monopol pe piata..neagu_laurentiu wrote:Pot sa-si faca Bing-ul lor number one. Da' au prejudecati ca altii detin piata ! Nu-i inteleg...
-
- Membru++
Probabil si Yahoo se credea imbaabil acum vreo 10 ani. Posibil sa fie mai greu de detronat acum dar nu imposibil. Oricum nu cred ca MS o va putea face, cel putin nu de unii singuri.In legatura cu monopolul, s-a spart buba si acolo, cel putin in EU. OPera, Bing, Chrome etc raporteaza cresteri semnificative la download de cand MS a fost obligata de EU sa afiseze linkuri ptr download in Windows.tudor_t wrote:La ora actuala e foarte greu pentru un serach engine sa ajunga mai popular decat Google - pe vremuri Google a depasit usor Yahoo, Lycos si Altavista datorita interfetei simplificate si a rezultatelor mai relevante, dar acum ... Singura sepranta a MS e sa aduca Bing pe "locul 2" prin faptul ca e search engine-ul implicit in Windows si IE, care detin un cvasi-monopol pe piata..
http://www.internetnews.com/software/ar ... hp/3872121
- Silviu Ardelean
- Senior
- Judet: Timiş
"Norwegian browser Opera has seen European downloads double since Microsoft began offering its browser choice screen as a result of its agreement with EU regulators."
Mie nu-mi spune mare lucru acest aspect. Daca ei aveau prin asburd aproximand 100 downloaduri pe zi si acum au 200 de downloaduri pe zi, asta nu e mare lucru.
Sunt fan Chrome si Firefox iar Opera mi se pare mai bullshit decat IE. Am gasit mai multe site-uri care functionau excelent pe toate celelalte browsere si pe Opera era jalnic. Randarea avea grav de suferit.
Avantajul browserului Opera sau al altui browser de nisa e ca avand o arie de raspandire mai mica numarul exploiturilor sale descoperite e mult mai mic (chiar daca poate au mai multe exploituri...).
Mie nu-mi spune mare lucru acest aspect. Daca ei aveau prin asburd aproximand 100 downloaduri pe zi si acum au 200 de downloaduri pe zi, asta nu e mare lucru.
Sunt fan Chrome si Firefox iar Opera mi se pare mai bullshit decat IE. Am gasit mai multe site-uri care functionau excelent pe toate celelalte browsere si pe Opera era jalnic. Randarea avea grav de suferit.
Avantajul browserului Opera sau al altui browser de nisa e ca avand o arie de raspandire mai mica numarul exploiturilor sale descoperite e mult mai mic (chiar daca poate au mai multe exploituri...).
-
- Membru++
Nu asta era ideea. Si Firefox si Chrome raporteaza cresteri similare cauzate de noul feature prin care Windows-ul te intreaba ce browser vrei sa folosesti. Ori asta are potentialul de a reduce din avantajul de a avrea IE preinstalat. Iar cum trendul ultimilor ani e constant in jos ptr IE e cazul ca MS sa faca ceva semnificativ cu browserul lor.Silviu Ardelean wrote:Sunt fan Chrome si Firefox iar Opera mi se pare mai bullshit decat IE. Am gasit mai multe site-uri care functionau excelent pe toate celelalte browsere si pe Opera era jalnic. Randarea avea grav de suferit.
- Silviu Ardelean
- Senior
- Judet: Timiş
Am inteles ideea... numai ca antetul articolului citat nu mi se pare cel mai inspirat posibil.