Modificari in pagina de index a forumului

19 Iulie 2011

S-a rearanjat pagina de index a forumului. Amanunte/comentarii/discutii, aici: forum


Modificari site

3 Iunie 2011

Site-ul nostru are o noua pagina principala, simplificata si aranjata pentru a gasi rapid informatiile si sectiunile importante ale site-ului. De asemenea avem o noua pagina in care sunt listate carti online gratis pentru programarea in C/C++, VisualC++, Windows, etc. Pentru mai multe informatii si feedback mergeti in forum.


Magazin Codexpert

9 Mai 2011

Ziarul nostru online de pe paper.li e publicat acum sub numele Magazin Codexpert. Noua versiune este orientata pe continut nativ (C++, Win API, MFC, etc.). Citit mai multe despre noul ziar in forum.


Codexpert Newspaper

6 Ianuarie 2011

Am lansat Codexpert Newspaper, un "ziar" saptamanal, practic un agregator de linkuri sub forma unui ziar, de pe contul nostru de twitter (codexpertro) si al tuturor celor pe care ii urmarim.


Codecamp de toamna la Timisoara - 30 noiembrie

2 Noiembrie 2010

In data de 30 noiembrie 2010, Codecamp organizeaza la Timisoara un eveniment dedicat tehnologiilor Microsoft .NET. Speakerii sunt MVP, Regional Directori sau angajati Microsoft - toti implicati in numeroase activitati de comunitate din Romania si din afara. Evenimentul se adreseaza in special programatorilor (cu sau fara experienta de .NET), studentilor in domeniul IT. Pentru mai multe informatii si inregistrare mergeti aici.


Castiga Visual Studio 2010 Ultimate cu abonament MSDN

6 Septembrie 2010

Organizam un nou concurs cu premii, constand de data aceasta in doua licente Visual Studio 2010 Ultimate cu abonament MSDN. Trimite pana la 15 octombrie 2010 un articol spre publicare si poti castiga una din cele 2 licente. Pentru mai multe informatii vezi anuntul din forum.


Relete socializare

13 August 2010

Acum ne puteti gasi pe facebook si LinkedId. Pentru mai multe informatii cititi anuntul din forum.


Visual Studio LightSwitch

5 August 2010

Microsoft a anuntat lansarea unui nou produs din familia Visual Studio, numit LightSwitch. Acest produs este destinat crearii rapide a aplicatiilor de business pentru desktop si cloud folosind in principal unelte vizuale. Puteti citi mai multe despre acest produs pe blogul lui Jason Zander.


Lansare Visual Studio 2010 in Romania

21 Aprilie 2010

Pe 19 mai 2010 Microsoft va lansa oficial in Romania Visual Studio 2010, .NET 4.0 si Silverlight 4, in cadrul Romanian Developer Days, eveniment ce se va desfasura la Cinema Pro din Bucuresti. Pentru mai multe informatii despre acest eveniment vizitati pagina oficiala.


Lansare Visual Studio 2010

12 Aprilie 2010

Astazi s-a lansat, cu cateva evenimente live ce au avut loc in diverse locuri din lume, ultima versiune de Visual Studio, numita Visual Studio 2010. Diverse pachete de download au devenit disponibile pe MSDN. Pentru cei care nu au abonament si doresc sa faca o evaluare inainte de a cumpara, exista cateva versiuni de trial pe 90 de zile disponibile aici.


Mergi la stirile anterioare | urmatoare