TYPO3 Training @ARXIA

Acest forum este destinat anunturilor si diverselor stiri legate de industria software. De asemenea puteti anunta aici lansarea propriilor produse. Acest forum nu este pentru anunturi de locuri de munca.
Post Reply
diaprecup
Junior
Junior
Posts: 1
Joined: 08 Jan 2016, 15:21

TYPO3 Training @ARXIA

Post by diaprecup »

TYPO3 deconspirat!
TYPO3 ti se pare o enigma? Hai sa vezi cat de simplu este! Inscrie-te la training-ul TYPO3 oferit de Arxia, in perioada 27 - 29 ianuarie. Iti propunem o calatorie prin toate conceptele de baza ale TYPO3, de la instalare pana la crearea propriei tale extensii.

Nu vei deveni expert TYPO3 dupa acest curs intensiv, dar iti va da cele mai bune premize sa devii un expert, pentru ca iti oferim o intelegere completa a universului TYPO3: cum sa creezi un site respectand standardele si practicile recomandate, cum sa abordezi o problema si, foarte important, cum sa cauti raspunsuri la probleme complexe.

Avand peste 10 ani de experienta cu TYPO3 in crearea de site-uri si portaluri, dezvoltarea de extensii si consultanta, am decis ca este momentul sa impartasim cunostintele noastre si sa ajutam programatorii romani sa se familiarizeze si sa lucreze eficient cu TYPO3. Toti trainerii nostrii sunt TYPO3 Certified Integrators, programatori web cu experienta si mentori excelenti.

Training-ul se adreseaza atat programatorilor individuali cat si agentiilor web care doresc sa creasca competentele echipei lor in dezvoltarea de site-uri cu TYPO3. Training-ul se va desfasura in limba romana, dar cunostinte de limba engleza sunt necesare.

Poti afla mai multe detalii pe pagina noastra: TYPO3 training

De ce TYPO3?
Printre platformele CMS open source, TYPO3 se bucura de mult timp de o foarte buna reputatie si are o cota de piata foarte buna, fiind solutia prevalenta in tari precum Germania, Austria, Elvetia, si frecvent solicitata in piete precum Olanda, Danemarca, Franta.
TYPO3 este o platforma enterprise level, pretabila in special la realizarea de situri complexe si mari, cu fluxuri de lucru elaborate, portaluri multilimba, instante multidomain, volum mare de continut structurat.
TYPO3 este intens folosit si se bucura de o foarte buna reputatie in sectorul public din tarile mentionate ( inclusiv la nivelul Comisiei Europene), in sectorul academic si in randul organizatiilor non-guvernamentale internationale mari ( de exemplu agentiile UN ). TYPO3 are o cota foarte buna de piata si in mediul privat, cu clienti mari ( Deutsche Bank, Lufthansa, Airbus, Sony Entertainment etc ) si multi altii mai mici.


Post Reply