Optim Cut 2.2-optimizare fara compromis

Acest forum este destinat anunturilor si diverselor stiri legate de industria software. De asemenea puteti anunta aici lansarea propriilor produse. Acest forum nu este pentru anunturi de locuri de munca.
Post Reply
andra13gabriela
Agent Anunturi
Agent Anunturi
Posts: 6
Joined: 28 Feb 2008, 16:27

Optim Cut 2.2-optimizare fara compromis

Post by andra13gabriela »

V-ati saturat de dificila munca a desenatului? Vreti sa renuntati la creion si rigla? Vreti sa reduceti pierderile de material si sa vedeti unde "dispar" bucatile de PAL din depozitul dumneavoastra? Solutiile vi le oferim noi, Softrust Computers, prin doua softuri(http://www.softrust.ro). Primul soft, Optim Cut, vers. 2.2. optimizeaza asezarea pieselor ce urmeaza a fi taiate dintr-o placa bruta (PAL/sticla/marmura), specificind dimensiunile de la care un rest este reutilizabil, notind pe fiecare placa L x h, specificind tipurile de cant si permitind etichetarea fiecarei placi. Daca inca aveti probleme cu "securitatea" din depozitul dumneavoastra, va oferim un alt soft dezvoltat de Softrust Computers, Super Vision DVR 1.9.care va permite supravegherea in totalitate a activitatii desfasurate de colegii dumneavoastra. Nu trebuie sa fiti in birou pentru a urmari desfasurarea activitatii, nu trebuie sa fiti nici macar in Romania, puteti urmarii afacerea dumneavoastra dintr-un loc cu conexiune la internet de oriunde din lume. V-am trezit interesul? Vizitati http://www.softrust.ro, sau sunati la 021-252.76.65

O zi buna


alfi
Junior
Junior
Posts: 1
Joined: 29 Mar 2013, 22:02
Judet: Timiş

Re: Optim Cut 2.2-optimizare fara compromis

Post by alfi »

buna.cum pot afla cum se calculeaza palu pt o mobila
waleedijaz
Junior
Junior
Posts: 1
Joined: 15 Sep 2014, 12:29
Judet: Argeş

Re: Optim Cut 2.2-optimizare fara compromis

Post by waleedijaz »

my grandson got into my computer and listed himself as the owner ,created a locked file, I didn't realize that shredding this file would take down my whole computer. I have paid for Reaper, and now the only thing I had saved back in a flash drive was the demo model Where can I get help fixing this problem ?
Post Reply