TERMENI

Folosirea site-ului www.codexpert.ro si a oricarei sectiuni a sale constituie Serviciul oferit de www.codexpert.ro si va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si www.codexpert.ro. www.codexpert.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. www.codexpert.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest site. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

DESCRIERE

www.codexpert.ro este o comunitate a programatorilor din Romania sau orice alta tara, vorbitori de limba romana. Aceasta calitate nu reprezinta o conditie necesara pentru a deveni membru al comunitati, dar limba oficiala a este limba romana. Orice mesaje in alte limbi sunt descurajate.

CONFIDENTIALITATE

codexpert.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia situatiilor in care in urma incalcarii legilor in vigoare in Romania autoritatile romane impun acest lucru. De asemenea ne rezervam dreptul de a colecta informatii precum adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite www.codexpert.ro.

SECURITATEA MEMBRILOR

Responsabilitatea pastrarii secrete a parolei contului va revine Dvs. De asemenea este responsabilitatea Dvs. sa va asigurati ca adresa de email asociata contului este corecta. Sunteti de acord sa anunti www.codexpert.ro de orice folosire neautorizata a contutlui Dvs. Daca permiteti altor persoane sa foloseasca condul Dvs. este responsabilitatea Dvs. sa va asigurati ca acestea cunosc Termanii si Conditiile. De asemenea orice responsabilitate a activitatii acestora pe site-ul www.codexpert.ro va revine Dvs.

LEGI SI JURISDICTIE

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre www.codexpert.ro. www.codexpert.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care www.codexpert.ro considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca www.codexpert.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

FOLOSITREA SITE-ULUI

Prin postarea de mesaje, incarcarea de fisiere sau lansarea in orice forma de comunicare oferiti www.codexpert.ro dreptul non-exclusiv, perpetu si nerestrans de a folosi, adapta, transmite sau publica pe site respectivul continut. Cu alte cuvinte, ne dati permisiunea de a afisa pe o perioada nelimitata, intr-o forma sau alta, continutul contributiei Dvs. pe site. Drepturile si responsabilitatea continutului va revin doar Dvs.

Daca contribuiti cu imagini sau materiale grafice in general, sunteti singurul responsabil de continutul acestora. Va rugam, si va angajati sa nu contribuiti cu materiale de nici un fel aflate sub protectia drepturilor de autor, atunci cand aceste drepturi nu va apartin Dvs. Orice responsabilitate a incalcarii drepturilor de autor in continutul contributiilor Dvs. va revin exclusiv.

Va angajati sa nu postati nici un fel de material despre care stiti ca este fals, incorect sau care poate induce in eroare.

Va angajati sa nu va comportati intr-un mod abuziv, si nu veti hartui, ameninta sau ataca pe nimeni.

Va angajati sa nu folositi un limbaj obscen si nu veti posta nici un mesaj sau continut obscen, sexual, cu sugesti sau alozii sexuale, si nici nu veti posta legaturi catre site-uri care ofera astfel de continut.

Va angajati sa respectati intimitatea celorlati membri si nu veti oferi informatii personale ale nici unui alt membru fara permisiunea explicita a acestuia.

Va angajati sa nu folositi acest site pentru a incalca legile romanesti si internationale, si nici nu veti discuta sau incuraja in vreun fel activitati ilegale.

Va angajati sa nu va deghizati in nici o alta persoana sau membru al acestei comunitati. De asemenea nu veti colecta sau stoca date personale ale nici unui alt membru.

Va angajati sa nu folosti acest site pentru a distribui virusi sau alte programe malitioase, licente, informatii de inregistrare, key de activare, "crack-uri" sau orice alt fel de informatii care au scopul de a oferi accesul ilegal la orice computer, software, retea sau sistem in general.

Va angajati sa nu posti reclame, scrisori in lant sau scheme piramidale. De asemenea nu veti colecta date personale despre membri comunitatii pentru a le distribui organizatorilor de astfel de reclame, scrisori sau scheme piramidale.

Va angajati sa nu incercati sa accesati zone protejate ale site-ului si nu veti incerca "hack"-uri sau exploata bug-uri ale software-ului. Nu veti incerca sa modificati sau sa ocoliti setarile si facilitatile acestui site.

Va angajati sa nu deranjati activitatea comunitati prin postarea repetata a aceluiasi mesaj sau a unei copii a sa.

Va angajati ca in cazul in care un reprezentant al www.codexpert.ro va cere sa incetati postarea ocricarui fel de continut sau legaturi catre un anumit tip de continut, veti face acest lucru.

In orice moment, sunteti singurul responsabil de orice material sau continut cu care contribuiti in aceasta comunitate. www.codexpert.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica orice continut. Incalcarea repetata a regulilor forumului poate atrage inchiderea contunui Dvs., pana la interzicerea crearii de noi conturi de pe calculatorul Dvs.

DREPTURI DE AUTOR

Drepturile de autor asupra articolelor publicate in cadrul site-ului revin in exclusivitate autorului, atat pentru text cat si pentru codul sau orice alte resurse facute disponibile in cadrul articolului. Prin publicarea pe site-ul www.codexpert.ro dati insa dreptul oricui de a folosi in mod liber codul sau alte resurse facute disponibile, inclusiv pentru aplicatii comerciale, atat timp cat beneficiarii pastreaza eventualele note cu drepturi de autor pe care le contin aceste resurse.